Bedste køretøjer til at eje: Bilist Power 2021 Resultater

Her, lidt senere end planlagt, er bilist Power 2021 New-bilundersøgelse. Vi målretter normalt for at bringe dig denne oversigt over de 75 fineste køretøjer på markedet i april, men du-ved-hvad indikerede, at tingene tog lidt længere tid end normalt for os at trække sammen.
Men nu er vi her, er jeg glad for at oplyse, at ud over at være 20 -års jubilæum for bilistmagten er undersøgelsen meget mere detaljeret end nogensinde. Vi har tilføjet nye bekymringer til sikkerheden såvel som infotainment -sektioner, produceret en klassificering, der spørger nøjagtigt, hvor meget værdi for pengene dine køretøjer tilbyder, mens omfattende statistisk analyse indikerer, at oplevelserne lige her er repræsentative på nationalt plan baseret på respondenternes alder som godt som køn.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Dette har resulteret i meget mere robust, nyttigt såvel som dybtgående sæt resultater end nogensinde. Jeg håber, du opdager bilist Power 2021 En gavnlig såvel som tilfredsstillende læsning, såvel som at sige tak til dig, når du igen til alle, der afsluttede undersøgelsen, deltog i vores interviews såvel som fotoshoots samt gjort bilistmagten muligt dette år.
• Klik lige her for at tage vores bilist Power Survey Ideel nu
Nedenfor er de fulde resultater af 2021 Driver Power New Vehicle Survey. Klik på side to for at de allerbedste køretøjer kan eje i hvert markedssegment, fra bybiler til SUV’er …
Driver Power 2021: De top 10 fineste køretøjer til at eje
1. Hyundai Kona – 92,35%
21

Års fremstilling: 2017-nutiden
Nøglepunkter: Top-10 scoringer i næsten alle klassificeringssikkert topområde for koreansk SUV

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top