Uncategorized

Nyt sæde ARONA SUV tilgængelig til bestilling nu fra £ 16.555

sæde har fordoblet sin SUV-portefølje med introduktionen af ​​den helt nye Arona, der sælges næste måned til priser, der starter til £ 16.555.
Arona skal salg fra den 17. november og slutter sig til den større Ateca i mærkets ekspanderende SUV -serie. Line-up vil vokse igen næste år for at omfatte en Seven-sædet Skoda Kodiaq-rival. Arona Small SUV går ind på et marked, der for nylig er blevet flush med nyankomne; Citroen C3 Aircross, Hyundai Kona og Kia Stonic har alle vist sig inden for uger efter hinanden. Nissan Juke og Renault Captur indstiller fortsat benchmarket på dette marked.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Start af Arona-serien vil være SE/SE-teknologibeklædning, hvor 1-liters tre-cylindret 95bhp benzinmotor er basismodellen til £ 16.555 for SE og £ 17.330 for SE-teknologien. En første udgave med yderligere opbevaringsrum, nøglefri adgang og adaptiv cruise control er tilgængelig i en begrænset periode, der koster £ 18.730.
• Bedste crossovers til salg lige nu
Efter SE er FR -trim, der starter ved £ 19.680 for en 115bhp -version af 1,0 TSI -motoren. De sportslige FR vil indeholde 17-tommer legeringer, fulde LED-forlygter, tonede bagvinduer og dobbelt haletør. Indvendigt kan FR prale af sportslige sæder, omgivelsesbelysning og forskellige FR -pyntegjenstander for at hjælpe den med at skille sig ud fra resten af ​​rækkevidden. Også med på FR -modellerne er Seat’s Drive Profile Vehicle Performance Justering med fire forskellige indstillinger, som driveren kan vælge imellem.

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top