Uncategorized

Uber ‘Flying Taxis’ for at dukke op i Los Angeles i 2020

Uber har afsløret planer om at gøre autonome såvel som piloterede ‘flyvende taxaer’ i partnerskab med NASA, hvilket bekræfter deres aspiration på dette års webmøde i Lissabon.
I henhold til virksomhedens chefproduktpolitimand Jeff Holden, vil de allerførste Uberair Flying Taxi Services begynde over byen Los Angeles i 2020 med fuld anvendelse inden de olympiske lege i 2028, som afholdes i LA. Holden siger ligeledes, at de luftbårne biler vil være helt elektriske.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

• Driverløse biler: Uanset hvad du kræver at forstå om autonome køretøjer
Med en storbypopulation på knap fire millioner i et område på 503 kvadrat miles er Los Angeles en af ​​USAs mange overbelastede byer. Ifølge Uber kan specifikke rejser i byen, der i dag tager så meget som 80 minutter i rush-times webtrafik, være afsluttet på så lidt fire minutter i en Uberair-taxa.
Holden sagde: ”At gøre dette sikkert såvel som effektivt har brug for en grundlæggende ændring i AirSpace Administration Technologies. Integrering af Ubers software -applikationsteknik -kompetence med NASAs årtier med luftrumserfaring til at tackle dette er et vigtigt skridt fremad. ”
NASA er blevet udarbejdet for at etablere softwareapplikationen til Ubers flyvende taxaer, mens sandstenegenskaber har fået til opgave at bygge ‘Skyports’ til de autonome køretøjer.
• Uber -chef undskylder for ‘fejl’ midt i TFL -forbuddet
Uberair vil bruge lodrette start samt landing (VTOL) biler til sin organiserede indtræden i tjeneste i 2020 med en potentiel tophastighed på 200 km / h. Lignende innovation bruges på indenlandske droner ud over Amazon Prime Air Forsendelsesdroner.
Uber vil søge godkendelse fra den amerikanske føderale luftfartsadministration til at betjene de flyvende taxaer, men på grund af strenge krav vil dette blive angivet enklere end gjort. Med en foreløbig biludgift på 1,2 millioner dollars (£ 915.000) kan dyre produktionsomkostninger være en mere bugbear, der undgår Uberairs flyvende taxaer fra at starte.
Ville du få en Uber, hvis rejsen var afsluttet i en flyvende taxa? Giv os dine tanker i kommentarerne …

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top