Peugeot Citroen afslører ny Global Vision

PSA Peugeot Citroens nye administrerende direktør Carlos Tavares spilder lidt tid i sit bud på at føre den franske bilproducents bedring, i dag annoncerer en global vision, der vil se gruppens line-ups skåret til 26 modeller I 2020.
Reshuffen er et af fire væsentlige mål for 2014-18 “Back in the Race” -planen, der er udviklet til væsentligt at øge driftsresultatet i starten af ​​det næste årti.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Ifølge Tavares vil PSA Peugeot Citroen ved næsten halvering af det 45-stærke modelområde være i stand til at tilbyde “mere konkurrencedygtige og meget mere attraktive produkter”-et resultat af mindre line-up crossover og forbedret F & U-allokering.
Ved siden af ​​dette vil planen se endnu mere udvikling af DS som et fuldt udbygget premiummærke, da gruppen fortsætter med at flytte sine tre line-ups.
Citroen vil af den grund fokusere på at producere meget mere overkommelige, finurlige modeller som den nyligt lancerede C4-kaktus, hvor Peugeot leverer et mellemniveau til slot under DS-line-up.
PSA Dongfeng Partnership for at fokusere på nye markeder
Ud over at omstrukturere gruppens mærker ønsker Tavares også at bygge videre på succes med Dongfeng -partnerskabet i Kina og udvide PSA Peugeot Citroen -operationer i Asien og andre voksende markeder.
Dette vil se lanceringen af ​​en ny global organisationsstruktur med seks region, der sigter mod at forbedre virksomhedens formuer i Rusland og Latinamerika især inden for de næste tre år.
Ikke at Europa vil blive efterladt, gruppen er tilsyneladende indstillet til at modernisere sine planter, da den ser ud til at forblive konkurrencedygtig og udvikle en meget mere profitdrevet kultur.

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top