Uncategorized

Holland & Holland Variety Rover er mest elegant nogensinde

Land Rover’s Special Vehicle Operations (SVO) Division har afsløret, at det samarbejder med skræddersyet sportslig riffelproducent Holland & Holland for at producere den ultimative high-end SUV. Den specielle sortering af topkvalitet Rover Holland & Holland Edition koster en forbløffende £ 180.000.
Det er baseret på den grundlæggende £ 140.000 lang-wheelbase sort rover selvbiografi sort, som er strakt 200 mm over det grundlæggende design for at give generøs bagbenrum. SVO såvel som Holland & Holland begyndte derefter at producere det skræddersyede design med en række high-end-opgraderinger.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Så hvad får du for dine penge? Ændringer på ydersiden forlænger ikke ud over en speciel miljøvenlig paintjob, et specielt gitter, nogle krom højdepunkter såvel som pistolmagerens badging. Det er inde, hvor al handlingen er.
7

Ligesom den sorte model får Holland & Holland udøvende klasse bageste siddepladser, et elegant to-sædet design, der inkluderer skulpturerede sæder, der kan ligger så meget som 17 grader. SVO tilføjer derefter elektrisk implementerbare valnødborde, USB -opladningspunkter samt et skræddersyet belysningssystem.
Sæderne i sig selv er trimmet i premium solbrune farvede læderhuder, broderet med Holland & Holland detaljer. Valnødtrimet om kabinen er poleret for at ligne den britiske pistolmagerjærtrifler.
Som vi har set i tidligere Variety Rover Holland & Holland Specials, er det i bagagerummet, hvor pistolmagerens indflydelse er klarest. Et lædertrimmet skab, designet til at passe til mærkets skræddersyede rifler, glider ud på en bearbejdet aluminiumsplatform.
7

Land Rover’s Special Vehicle Operations Division planlægger kun at udvikle 40 af disse om året over tre år. Køretøjet tilbydes kun på særlig ordre, hvilket gør det til den mest specielle variation, der tilbydes i dag. Det drives af enten 334bhp 4,4-liters SDV8-diesel eller 503bhp 5,0-liters supercharged V8.
Nu tjekket mere ud om de allerbedste avancerede SUV’er, der i øjeblikket er til salg

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top