Uncategorized

Batmans nye Batmobile Revealed

Batman er klar til at få et nyt par hjul hurtigere end forventet, selvom den næste filmafdeling har Dark Knight-Zack Snyder’s superheltmash-up-rammer ikke biografer før 2016 .
I stedet vises den seneste inkarnation af Batmobile i næste års Batman: Arkham Knight -videospil, udviklet af Rocksteady Studios og forhåndsvisning af en video, der er sendt online (nedenfor).
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Design -signaler er helt klart blevet taget fra den tumbler, der blev brugt i Christopher Nolans nylige trilogi, selvom det også ser ud til at have en lighed med køretøjet, som Ben Afflecks Caped Crusader får for den kommende Batman V Superman -film.
Den nye Batmobile hjælper Batman med at opretholde lov og orden i Gotham City’s spilversion og er udstyret med en bestemt ‘kamptilstand’. Ved siden af ​​at udvide bilens holdning og skifte de LED-lignende forlygter til en truende rød, lancerer denne indstilling en række specielt designet kamphjælpemidler.
Disse inkluderer en 60 mm kanon, Vulcan Gun, Missile Barrage System og Riot Suppressor, som alle antyder en lidt mere no-nonsense Batman til fjerde-installationen af ​​Arkham Action-Adventure-serien.
Derudover er det sikkert at tilføje en betydelig mængde vægt, så forvent, at den nye Batmobile har en temmelig betydelig motor.

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top