Uncategorized

New Nissan Sylphy EV afsløret for det kinesiske marked

Nissan har afsløret en ny all-elektrisk bil strengt for det kinesiske marked på Beijing Motor Show, som vil blive bygget lokalt i landet i en af ​​Nissans fem kinesiske planter.
Den nye EV er ikke en skræddersyet bil og er i stedet en ny tilføjelse til Sylphy-line-up-en række små Nissan-saloner, der er populære i Kina, og solgt i Nordamerika under Sentra-navneskilt.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• Bedste elbiler til salg
Sylphy Zero -emissionen deler imidlertid ikke sin platform med sine konventionelt drevne søskende. Under huden finder du arkitekturen fra det nye MK2 -blad.
11

Detaljer er stadig tynde på jorden, men det er meget mere end sandsynligt, at Sylphy kan prale af den samme 40kwh batteripakke som bladet, mens rækkevidde citeres 210 miles på en enkelt opladning i henhold til det kinesiske ministerium for industri og informationsteknologistandarder.
Fra et designmæssigt synspunkt er Sylphy Zero-emissionen baseret på den ansigtsløftede tredje generations version af bilen, der har været til salg i betragtning af at 2012. Imidlertid modtager det et bladinspireret makeover for at fremhæve dens EV-legitimationsoplysninger.
Den en masse åbenlyse ændring er den nye forreste kofanger, der har de samme skarpe krækninger på de forreste hjørner som bladet. Fascien er også blevet opdateret, med et nyt gitter, der skjuler opladningspunktet.
Selvom det kun er bestemt til Kina, når det lanceres senere på året, er Sylphy Zero-emissionen en af ​​20 nye elektrificerede modeller, der forventes fra Nissan i de næste fem år. Hybridvarianter af firmaets populære Qashqai- og X-Trail-SUV’er forventes snart, mens en fuldt elektrisk crossover baseret på IMX Kuro-konceptet også ankommer til de kommende år.
Hvad er de bedste elbiler, der er til salg? Dette er vores top 10 …

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top