Uncategorized

Ny 2017 Isuzu D-Max Pick-Up: Priser afsløret

En ansigtsløftet Isuzu D-Max pick-up er på vej. Den nye Isuzu Workhorse vil sælges i foråret, pris fra £ 15.749.
Under motorhjelmen får den nye D-Max en helt ny 1,9-liters turbodieselmotor, der producerer 162bhp og 360Nm drejningsmoment. Momenttalet er nede lidt sammenlignet med den gamle 2,5-liters enhed, men det bevarer sin 3,5 ton bugseringskapacitet og en ton nyttelast. Isuzu siger, at den nye motor er mere støjsvage, hvilket skaber en meget mere raffineret køreoplevelse. Det er vigtigt, at det er i overensstemmelse med Euro 6 -emissionsstandarder og skal levere bedre brændstoføkonomi sammen med lavere udstødningsemissioner.
Med hensyn til udseende får den opdaterede D-Max et nyt gitter, kofanger, motorhjelm og bagklap, plus LED-kørelys på dagen. Indvendigt får det et nyt 9-tommer berøringsskærm infotainment-system, tagmonterede højttalere og forskellige trimopdateringer for at holde det konkurrencedygtigt.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Priserne for den nye afhentning starter til £ 15.749 for DE-niveau D-MAX-værktøjet. Standardudstyr inkluderer LED-kørelys, Hill Start Assist, Hill Descent Assist, Bluetooth-forbindelse og klimaanlæg.
To modeller er prissat fra £ 20.499. D-Max Eiger tilføjer et vendekamera, 16-tommer legeringshjul, kropsfarvede kofangere og en hi-fi-opsætning med seks højttalere og en CD-afspiller. Alternativt får Yukon-modellen elegante tilsætninger med 18-tommer hjul, sølv sidestrin, et læderratt og LED baglygter. Tekniske højdepunkter inkluderer den 7-tommer multi-funktion berøringsskærm og cruise control.
Utah -modellen på £ 24.149 tilføjer Apple CarPlay, Android Automobile og Sat Nav til infotainment -skærmen samt et læderbeklædning med opvarmede sæder, bageste parkeringssensorer og automatisk klimaanlæg. Range Topping D-Max-klingen kommer ind fra £ 26.999, med funktioner såsom en 9-tommer berøringsskærm infotainmentopsætning, en fjernlås bagpå bagklap, for- og bageste parkeringssensorer plus ekstra styling-justeringer. Alle D-Max leveres med en fem-årig garanti på fem år/125.000 mil.
Hvad synes du om den nye Isuzu D-Max? Fortæl os nedenfor …

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top