Uncategorized

Volkswagen Group går sammen med Microsoft om selvkørende biler og lastbiler

Volkswagen Group såvel som Microsoft har slået sig sammen i et partnerskab, der vil se de to forretning i fællesskab at etablere nye autonome køreteknologier.
VW Groups softwareapplikationsfirma, kaldet Car.Software Organization, vil arbejde sammen med Microsoft for at producere en “skybaseret autonom kørselsplatform”, der muligvis kan gøre etablering af chaufførstøttesystemer lettere.

Selvdriftende Toyota Gr Supra-skærme Ny autonom sikkerhedsteknologi

Volkswagen såvel som Microsoft har arbejdet sammen på Volkswagen Automotive Cloud, fordi 2018, et system, der fokuserer på at integrere digitale tjenester, såsom over-the-air software-applikationsopdateringer.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Sammen med udvidelsen af ​​sit partnerskab med Microsoft for at hjælpe med at etablere autonom køreteknologi, er det en del af et løfte fra Volkswagen -gruppen at investere 27 milliarder euro (£ 23,7 milliarder) i digitalisering i 2025, hvilket forbedrer andelen af ​​softwareapplikation, der er etableret i hjemmet fra hjem fra Cirka 10 procent i dag til 60 procent.
Da tilbuddet med den amerikanske computing enorme er gruppeomfattende, vil det dække andre mærker som Skoda, Seat, Audi såvel som Porsche.
Volkswagens Automotive Cloud Fleet begynder at teste i år før en fuld produktionsudvikling i 2022 såvel som senere vil integrere den autonome kørselsplatform, men der er endnu ingen indikator fra mærkerne, hvornår det kan ske.
Det er ikke noget trick, at Volkswagen har kæmpet med nogle softwareapplikationssystemer i nyere tid, da dens allerførste skræddersyede elbil, ID.3 -husholdningens hatchback, blev plaget af softwareapplikationsfejl i dens udvikling og skubbede udgivelsesdatoen tilbage.
Kommentar til partnerskabet sagde Dirk Hilgenberg, administrerende direktør for Car.Software Organization:
”Microsoft har en betydelig know-how inden for skalerbare skytjenester. Vi drager fordel af dette. Omvendt har denne platform brug for avancementoplevelse af automatiserede kørefunktioner til serieproduktion.
”Vi arbejder ligeledes allerede med Microsoft på Volkswagen Automotive Cloud, som vil omfatte Volkswagens digitale tjenester såvel som mobilitetstilbud i fremtiden. Vi gør stor udvikling i dette. Vi ønsker at bruge dette momentum til at udvide vores samarbejde. ”
Tjek det seneste på Apples biler og lastbil her …

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top