Uncategorized

Tesla annoncerer rekordstab på 523 mio. Pund

Tesla har rapporteret en rekord $ 710 mio
Imidlertid har Tesla -administrerende direktør Elon Musk insisteret på, at virksomheden kan vende sine onde samt offentliggøre indtægter senere på året – potentielt så snart 3. kvartal 2018.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

• Fineste elektriske køretøjer til salg 2018
”Det er på høje tid, at vi endte med at være rentabel,” sagde Musk. ”Virkeligheden er, at du ikke er en ægte forretning, før du er rentabel. Det er vores fokus lige nu. ”
I 2016 udviklede virksomheden en samlet på 101.312 køretøjer. I de seneste måneder er det imidlertid kommet til produktion af sit ‘massemarked’ design 3-en BMW i3-rivalende lille elektrisk køretøj med en række mere end 300 miles.
I april blev virksomheden forpligtet til at suspendere design 3 produktion fuldstændigt, hvilket påvirkede stærkt på den 500.000 stærke ordrebank. Kun 9.800 design 3’ere blev samlet mellem januar såvel som marts 2018.
Virksomheden har oplyst, at den ønsker at udvikle 5.000 design 3’ere om ugen inden for de næste to måneder, men Musk insisterer ville sætte forretningen tilbage i det sorte. Tesla -manageren erklærede, at virksomheden vil være rentabel i andet halvår af dette år.
Musk indså Teslas fejl såvel som sagde: ”Vi begik fejlen ved at tilføje såvel som meget automatisering også hurtigt”.
Administrerende direktørs tilknyttede SpaceX -forretning sendte for nylig en kirsebærrød Tesla Roadster ud i rummet, mens den ligeledes udførte en vellykket test af Falcon Heavy Rocket. Som svar på dette sagde Musk: “Hvis vi kan sende en roadster til asteroidebæltet, kan vi sandsynligvis løse design 3 -produktion.”
På trods af den nuværende uro planlægger Tesla ligeledes at introducere et mindre design Y SUV fra 2020.
Læs vores evaluering af Tesla Design 3 …

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top