Uncategorized

New Kia Picanto Shadow Edition til salg fra £ 13.845

Kia har lanceret en specialudgave ‘Shadow’ version af sin Picanto Hatchback, der bringer generøse udstyrsniveauer og et skræddersyet farveskema til mærkets populære bybil. Picanto Shadow Edition er prissat fra £ 13.845 og er til salg i Storbritannien nu.
Picanto Shadow Edition er færdig i Astro Gray Metallic Paint og modtager større 15-tommer legeringshjul som standard. Privatlivsglas og tågebelysninger er også inkluderet sammen med LED -kørelys på dagtimerne.

Bedste bybiler til at købe 2022

I tråd med temaet ‘Shadow’ er interiøret trimmet i en syntetisk sort læderbeklædning, der er adskilt til den specielle udgave, med lysegrå syning. Der er en otte tommer berøringsskærm infotainment-opsætning, der indeholder trådløs Android-bil og Apple CarPlay, samt et reverserende kamera.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Mens Picanto 2 er udstyret med en fire-højttaler stereo, får Shadow Edition et seks-højttalersystem. Andre funktioner inkluderer aircondition, elektrisk justerbare opvarmede dørspejle og en midtkonsolopbevaringsboks med et glidende armlæn. En række sikkerhedssystemer, såsom fremadrettet kollisionsundgåelse, elektronisk stabilitetskontrol og drejningsmomentvektorering ved bremsning, installeres også.
Under motorhjelmen drives Picanto Shadow Edition af de samme 66bhp naturligt aspireret 1,0-liters benzinmotor som standardbil og parres til en fem-trins manuel gearkasse til en 0-62 mph tid på 13,8 sekunder.
Kia har ikke afsløret nøjagtige effektivitetstal for Picanto Shadow Edition, men denne motor giver brændstoføkonomi fra 55,4-58,9mpg og CO2-emissioner på 110-123g/km andetsteds i området, afhængigt af spec.
Til £ 13.845 kommanderer Picanto Shadow en præmie på £ 845 over Picanto 2-trim, som den er baseret på, men Kia er rettet mod stærke restværdier takket være det forbedrede niveau af udstyr, som denne nye specialudgave model bringer. Kundeleveringer af den nye Picanto Shadow er planlagt til at begynde i begyndelsen af ​​2022.
Tjek vores anmeldelse af Kias nye indgangsniveau ceed her …

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top