Uncategorized

‘Lær den nye motorvejskode såvel som du måske redder liv’

for det overvældende flertal af os, det farligste, vi vil gøre i dag, er at køre en bil, gå på eller krydse en vej eller rejse a cykel på en offentlig motorvej. Kæmpe penge fra centralregeringen skal-dog næsten helt sikkert ikke blive-brugt på vores veje for at sikre, at de ikke bliver til et tragisk, undertiden livsluttende problem. Uanset hvad der er forbedringer af faciliteter, til at rekruttere flere webtrafikpolitier såvel som en for langvarig, landsdækkende evaluering af hastighedsgrænser betragtes som alle som dyre. Politikerne kan ikke arses.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

I den anden ende af skalaen kan en chauffør investere en skånsom £ 50 lige nu for at reducere hans eller hendes muligheder for at blive inkluderet i en prang på denne mest risikable tid på året. Tjek, hvad der overholder så godt, som du måske bare redder et liv – potentielt dit eget.

2022 Highway Code Ændringer: 7 millioner chauffører uinformeret af nye regler for biler, cyklister såvel som HGVS

Køb først en fysisk kopi af en tvivlsom ny bog-Highway Code 2022-når den er offentliggjort i foråret, så du er bevidst om de til tider forbløffende nye regs, den indeholder. Derefter skal du investere omkring £ 25 ved at arrangere en times times session med en køreinstruktør, der vurderer din kørsel. Du vil opdage en forfærdelig meget om din store såvel som dårlige vaner.

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top